Μπορούμε να προσθέσουμε σπασμένα φουντούκια μέσα στη ζύμη.
120 g Καστανή ζάχαρη
80 g Ζάχαρη κρυσταλλική
110 g Βούτυρο λιωμένο
65 g Αυγά
230 g Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
35 g Κακάο
3 g Baking soda
1 πρέζα αλάτι
50 g NuCrema
Με ένα κουτάλι, παίρνουμε μια ποσότητα NuCrema (περίπου 20 γραμμάρια), την τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί και το αποθηκεύουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσει. Λιώνουμε το βούτυρο.
Ανακατεύουμε τις ζάχαρες, το λιωμένο βούτυρο, τα αυγά, το αλάτι και τη NuCrema μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το αλεύρι, τη baking soda και το κακάο αφού πρώτα τα έχουμε κοσκινίσει.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε τεμάχια των 60 γραμμαρίων και τοποθετούμε την παγωμένη NuCrema στο κέντρο από το κάθε ένα και πλάθουμε σε μπαλάκια.
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 12 λεπτά.
Μπορούμε να αποθηκεύσουμε στην κατάψυξη και να τα ψήνουμε από εκεί.
Pastry Chef Zissis Goudas
Μπορούμε να προσθέσουμε σπασμένα φουντούκια μέσα στη ζύμη.