Μπορούμε να βάλουμε NuCrema πάνω μαζί με σπασμένα φουντούκια.
300 g Μπισκότο επιλογής
130 g Βούτυρο
50 g Ζάχαρη
Θρυματίζουμε τα μπισκότα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο. Απλώνουμε σε σκεύος επιλογής (τσέρκι, ταψί), πατάμε με ένα κουτάλι για να είναι ίσιο παντού και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 8 λεπτά.
700 g Κρέμα τυρί
145 g Ζάχαρη
30 g Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
170 g Αυγά
28 g Κρόκο
50 g Κρέμα γάλακτος
1 καψουλάκι βανιλίνη
200 g NuCrema
Στο μίξερ με φτερό προσθέτουμε την κρέμα τυρί και χτυπάμε για 1-2′ (μέχρι να γίνει κρεμώδης). Προσθέτουμε τη ζάχαρη κ χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί μαζί με τη NuCrema. Προσθέτουμε τα αυγά με τον κρόκο σταδιακά μέχρι την πλήρη ομογενοποίηση και στη συνέχεια την κρέμα με τη βανίλια. Τέλος, προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο.
Βάζουμε το μίγμα μέσα στο σκεύος επιλογής και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 35-45 λεπτά. Πριν αφαιρέσουμε, ανοίγουμε το φούρνο κ αφήνουμε να μπει κρύος αέρας. Αυτό αποτρέπει τις έντονες ρωγμές. Αφήνουμε να κρυώσει τελείως. Αποθηκεύουμε για 12 ώρες στο ψυγείο.
Pastry Chef Zissis Goudas
Μπορούμε να βάλουμε NuCrema πάνω μαζί με σπασμένα φουντούκια.