300 g Μπισκότο επιλογής
130 g Βούτυρο
50 g Ζάχαρη
Θρυματίζουμε τα μπισκότα, προσθέτουμε τη ζάχαρη και το λιωμένο βούτυρο. Απλώνουμε μέσα στα ατομικά τσέρκια, το πατάμε για να είναι ίσιο και ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 8 λεπτά.
700 g Κρέμα τυρί
145 g Ζάχαρη
30 g Αλεύρι
170 g Αυγά
28 g Κρόκο
50 g Κρέμα γάλακτος
1 καψουλάκι βανιλίνη
200 g NuCrema
Σύνολο: 1324 g
Στο μίξερ με φτερό προσθέτουμε την κρέμα τυρί και χτυπάμε για 1-2′, μέχρι να γίνει κρεμώδες. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί μαζί με τη NuCrema. Προσθέτουμε τα αυγά με τον κρόκο σταδιακά μέχρι την πλήρη ομογενοποίηση και στη συνέχεια την κρέμα με τη βανίλια. Τέλος προσθέτουμε το αλεύρι κοσκινισμένο.
Βάζουμε το μισό μείγμα μέσα στα τσέρκια, τοποθετούμε στο κέντρο με σακούλα μία στρώση NuCrema Bake και καλύπτουμε με το υπόλοιπο μείγμα.
Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 17-20 λεπτά. Πριν αφαιρέσουμε ανοίγουμε το φούρνο κ αφήνουμε να μπεί κρύος αέρας. Αυτό αποτρέπει τις έντονες ρωγμές.
Αφήνουμε να κρυώσει τελείως.
Αποθηκεύουμε στη κατάψυξη.
Αφού παγώσουν, ζεσταίνουμε NuCrema cover cream κακάο με 5% φουντούκια μέχρι να ρευστoποιηθεί και προσθέτουμε κροκαν φουντούκι. Τα βουτάμε μέσα χωρίς να καλύψουμε την από πάνω επιφάνεια.
Γαρνίρουμε από πάνω με montee NuCrema, καβουρδισμένα φουντούκια ή κροκάν φουντούκι.
150 g Γάλακτος ΙΟΝ
150 g Σοκολάτα ΙΟΝ 3011
300 g Βούτυρο κακάο
150 g Κροκάν φουντούκι
Λιώνουμε τις σοκολάτες και το βούτυρο κακάο. Ομογενοποιούμε με πίμερ και προσθέτουμε μέσα το κροκάν φουντούκι.
Pastry Chef Zissis Goudas