Μπορούμε να προσθέσουμε στη ζύμη και 60 g NuCrema ή Double.
120 g Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
14 g Βούτυρο λιωμένο
100 g Αυγά
2 g Αλάτι
4 g Ζάχαρη
360 g Γάλα
Ανακατεύουμε τα αυγά, το αλάτι, τη ζάχαρη, το γάλα, το λιωμένο βούτυρο και τέλος το αλεύρι κοσκινισμένο.
Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αλείφουμε με βούτυρο. Βάζουμε μείγμα με την κουτάλα κουνώντας γρήγορα το τηγάνι να απλωθεί παντού μία λεπτή στρώση ζύμης. Αφού ψηθεί η μία πλευρά γυρνάμε και από την άλλη. Αυξομειώνουμε την ένταση της φωτιάς για το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Πρόταση σερβιρίσματος 1:
NuCrema
Κόβουμε φράουλες.
Σπασμένα μπισκότα επιλογής.
Πρόταση σερβιρίσματος 2:
1 κ.σ. NuCrema και την απλώνουμε.
Σπασμένα φουντούκια.
Για σάλτσα ανακατεύουμε NuCrema με λίγο ζεστό espresso.
Pastry Chef Zissis Goudas
Μπορούμε να προσθέσουμε στη ζύμη και 60 g NuCrema ή Double.