Μπορούμε να τα καλύψουμε με cover επιλογής (λευκό ή μαύρο) ή μπορούμε να καλύψουμε την κάθε μπάρα μόνη της, είτε ολόκληρη, είτε μόνο την επιφάνεια, είτε μέχρι τη μέση. Μπορούμε να προσθέσουμε μέσα στα covers και κροκάν φουντούκι.
225 g Βούτυρο
150 g Καστανή ζάχαρη
100 g Ζάχαρη
100 Αυγό
30 g Κρόκος
300 g Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2,5 g Baking powder
2 g Αλάτι
80 g Φουντούκια σπασμένα
100 g Λευκή NuCrema σε dots
120 g NuCrema
Λιώνουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε τις ζάχαρες, το λιωμένο βούτυρο, τα αυγά, τους κρόκους, το αλάτι και την NuCrema μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε κοσκινισμένο το αλεύρι και το baking powder, καθώς και τα φουντούκια. Δεν ανακατεύουμε πολύ το μείγμα.
Τοποθετούμε το μείγμα σε αντικολλητικό ταψί ύψους 3 εκ, βάζουμε σε ακανόνιστα σημεία λευκή NuCrema με σακούλα ζαχαροπλαστικής και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά.
Αφού κρυώσει, κόβουμε σε μπάρες, στο μέγεθος που επιθυμούμε και γαρνίρουμε με τη montee NuCrema από πάνω. Για decor μπορούμε να βάλουμε κροκάν, τριμμένη σοκολάτα ή φρέσκα κόκκινα φρούτα.
Εναλλακτικά:
Μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε NuCrema ζαχαροπλαστικής θέλουμε.
Pastry Chef Zissis Goudas
Μπορούμε να τα καλύψουμε με cover επιλογής (λευκό ή μαύρο) ή μπορούμε να καλύψουμε την κάθε μπάρα μόνη της, είτε ολόκληρη, είτε μόνο την επιφάνεια, είτε μέχρι τη μέση. Μπορούμε να προσθέσουμε μέσα στα covers και κροκάν φουντούκι.