Μπορούμε να περάσουμε το cake από την πάνω πλευρά με τη NuCrema Double, είτε με ένα κουτάλι, είτε με σακούλα ζαχαροπλαστικής να κάνουμε πολύ ψιλές γραμμές από πάνω.
160 g Ζάχαρη κρυσταλλική
125 g Αυγά
45 g Γάλα
130 g Αλεύρι μαλακό
4 g Baking powder
35 g Βούτυρο
100 g NuCrema Double
Λιώνουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το λιωμένο βούτυρο, τα αυγά και το γάλα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder αφού πρώτα τα έχουμε κοσκινίσει. Δεν ανακατεύουμε πολύ το μείγμα.
Χωρίζουμε το μείγμα σε 2 ισόποσα μείγματα. Στο ένα μείγμα βάζουμε 50 g από τη λευκή NuCrema, στο άλλο μείγμα βάζουμε 50 g από την άλλη και ανακατεύουμε.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα για κέικ (την αλουμινένια μιας χρήσης ή κανονική οικιακή) και την περνάμε με μια λεπτή στρώση αλεύρι, βάζουμε πρώτα μισό από το ένα μείγμα, από πάνω βάζουμε από το άλλο μείγμα κοκ. Ψήνουμε στους 150 με 160 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά (ανάλογα το φούρνο).
Pastry Chef Zissis Goudas
Μπορούμε να περάσουμε το cake από την πάνω πλευρά με τη NuCrema Double, είτε με ένα κουτάλι, είτε με σακούλα ζαχαροπλαστικής να κάνουμε πολύ ψιλές γραμμές από πάνω.