Μπορεί να γίνει και με τη Double με ακριβώς την ίδια διαδικασία.
225 g Βούτυρο
150 g Καστανή ζάχαρη
100 g Ζάχαρη
100 g Αυγά
30 g Κρόκος
300 g Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2,5 g Baking powder
2 g Αλάτι
80 g Φουντούκια σπασμένα
120 g NuCrema
Λιώνουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε τις ζάχαρες, το λιωμένο βούτυρο, τα αυγά, τους κρόκους, το αλάτι και την NuCrema μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε κοσκινισμένο το αλεύρι και το baking powder, καθώς και τα φουντούκια. Δεν ανακατεύουμε πολύ το μείγμα. Τοποθετούμε το μείγμα σε αντικολλητικό ταψί ύψους 3 εκ, και ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 15-20 λεπτά. Γαρνίρουμε με NuCrema και σπασμένα μπισκότα από πάνω.
Pastry Chef Zissis Goudas
Μπορεί να γίνει και με τη Double με ακριβώς την ίδια διαδικασία.