Μπορούμε να περάσουμε το cake από την πάνω πλευρά με τη NuCrema, είτε με ένα κουτάλι, είτε με σακούλα ζαχαροπλαστικής να κάνουμε πολύ ψιλές γραμμές από πάνω.
160 g Ζάχαρη κρυσταλλική
125 g Αυγά
45 g Γάλα
130 g Αλεύρι μαλακό
4 g Baking powder
35 g Βούτυρο
100 g NuCrema
Λιώνουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε την ζάχαρη, το λιωμένο βούτυρο , τα αυγά, το γάλα και την NuCrema μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder αφού πρώτα τα έχουμε κοσκινίσει. Δεν ανακατεύουμε πολύ το μείγμα.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα για κέικ (την αλουμινένια μιας χρήσης ή κανονική οικιακή) και την περνάμε με μια λεπτή στρώση αλεύρι. Τοποθετούμε το μείγμα και ψήνουμε στους 150 με 160 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά (ανάλογα το φούρνο).
Pastry Chef Zissis Goudas
Μπορούμε να περάσουμε το cake από την πάνω πλευρά με τη NuCrema, είτε με ένα κουτάλι, είτε με σακούλα ζαχαροπλαστικής να κάνουμε πολύ ψιλές γραμμές από πάνω.