Μπορούμε να προσθέσουμε και ζάχαρη άχνη (ανάλογα το πόσο γλυκό το θέλουμε).
80 g Γάλα
50 g Κρέμα γάλακτος
60 g NuCrema (μία γεμάτη κουταλιά της σούπας)
½ τεμάχιο Βανιλίνη
Βράζουμε το γάλα, την κρέμα και τη βανιλίνη. Στη συνέχεια, προσθέτουμε και τη NuCrema, ανακατεύοντας συνέχεια για να ομογενοποιηθεί ομοιόμορφα.
Εναλλακτικά:
Μπορούμε να αποθηκεύσουμε στο ψυγείο και να το πίνουμε παγωμένο.
Pastry Chef Zissis Goudas
Μπορούμε να προσθέσουμε και ζάχαρη άχνη (ανάλογα το πόσο γλυκό το θέλουμε).