Search

Ρόφημα Nucrema

Υλικά

80 g Γάλα

50 g Κρέμα γάλακτος

60 g Nucrema (μία γεμάτη κουταλιά της σούπας)

½ τεμάχιο Βανιλίνη

 

Εκτέλεση

Βράζουμε το γάλα, την κρέμα και τη βανιλίνη. Στη συνέχεια, προσθέτουμε και τη Nucrema, ανακατεύοντας συνέχεια για να ομογενοποιηθεί ομοιόμορφα.

 

Εναλλακτικά:

Μπορούμε να αποθηκεύσουμε στο ψυγείο και να το πίνουμε παγωμένο.

 

 

Pastry Chef Zissis Goudas

Προαιρετικά

Μπορούμε να προσθέσουμε και ζάχαρη άχνη (ανάλογα το πόσο γλυκό το θέλουμε).

Άλλες συνταγές