Search

Montee Praline

Υλικά

130 g Κρέμα γάλακτος

100 g Σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ

95 g NuCrema ζαχαροπλαστικής

360 g Κρέμα γάλακτος

 

 

Εκτέλεση

Βράζουμε τα 130 g κρέμας γάλακτος και ρίχνουμε στη σοκολάτα και την NuCrema. Ομογενοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός και στη συνέχεια προσθέτουμε την υπόλοιπη κρέμα. Αποθηκεύουμε στο ψυγείο με μεβράνη να εφάπτεται για 8 ώρες τουλάχιστον. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να γίνει σαντιγί, όχι πολύ σφιχτή γιατί θα πήξει και άλλο στο ψυγείο.

 

Pastry Chef Zissis Goudas

Προαιρετικά
Άλλες συνταγές