130 g Κρέμα γάλακτος
100 g Σοκολάτα γάλακτος ΙΟΝ
95 g NuCrema ζαχαροπλαστικής
360 g Κρέμα γάλακτος
Βράζουμε τα 130 g κρέμας γάλακτος και ρίχνουμε στη σοκολάτα και την NuCrema. Ομογενοποιούμε με ένα μπλέντερ χειρός και στη συνέχεια προσθέτουμε την υπόλοιπη κρέμα. Αποθηκεύουμε στο ψυγείο με μεβράνη να εφάπτεται για 8 ώρες τουλάχιστον. Χτυπάμε στο μίξερ με το σύρμα μέχρι να γίνει σαντιγί, όχι πολύ σφιχτή γιατί θα πήξει και άλλο στο ψυγείο.
Pastry Chef Zissis Goudas