320 g Ζάχαρη κρυσταλλική
250 g Αυγά
90 g Γάλα
260 g Αλεύρι μαλακό
8 g Baking powder
70 g Βούτυρο
200 g NuCrema Σοκοφρέτα
Λιώνουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το λιωμένο βούτυρο, τα αυγά, το γάλα και την NuCrema Σοκοφρέτα μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder αφού πρώτα τα έχουμε κοσκινίσει. Δεν ανακατεύουμε πολύ το μείγμα.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα για κέικ και την περνάμε με μια λεπτή στρώση αλεύρι, βάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε στους 150 με 155 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά (ανάλογα το φούρνο).
Επικάλυψη:
Πάνω από το cake προσθέτουμε NuCrema σοκοφρέτα και με μία σπάτουλα αλείφουμε να καλύψει όλη την πάνω επιφάνεια του cake. Με ένα κομμάτι φύλλο κιθάρας το λειαίνουμε. Το βάζουμε κάθετα πάνω από το cake και τραβάμε από τη μία άκρη του cake μέχρι την άλλη. Τοποθετούμε κατάψυξη μέχρι να παγώσει καλά.
Ζεσταίνουμε NuCrema cover cream κακάο με 5% φουντούκια μέχρι να ρευστoποιηθεί και καλύπτουμε ή βουτάμε τα κατεψυγμένα cake. Πριν παγώσει το cover βάζουμε κομμένες σοκοφρέτες πάνω. Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Pastry Chef Zissis Goudas