Μπορούμε να περάσουμε το cake από την πάνω πλευρά με Noisetta και μετά να το καταψύξουμε. Συνεχίζουμε κανονικά τη διαδικασία με το cover.
320 g Ζάχαρη κρυσταλλική
250 g Αυγά
90 g Γάλα
260 g Αλεύρι μαλακό
8 g Baking powder
70 g Βούτυρο
190 g NuCrema Noisetta λευκή κρέμα με γάλα και 5% φουντούκια
Λιώνουμε το βούτυρο. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη, το λιωμένο βούτυρο, τα αυγά, το γάλα και την NuCrema Noisetta μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το αλεύρι και το baking powder αφού πρώτα τα έχουμε κοσκινίσει. Δεν ανακατεύουμε πολύ το μείγμα.
Βουτυρώνουμε μια φόρμα για κέικ και την περνάμε με μια λεπτή στρώση αλεύρι, βάζουμε το μείγμα στη φόρμα και ψήνουμε στους 150 με 155 βαθμούς για περίπου 45 λεπτά (ανάλογα το φούρνο).
Επικάλυψη:
NuCrema cover cream λευκή με γάλα και decor σπασμένα φουντούκια.
Ζεσταίνουμε τo cover μέχρι να είναι ημίρευστο και καλύπτουμε ή βουτάμε τα κατεψυγμένα cake. Πριν παγώσει το cover βάζουμε σπασμένα φουντούκια πάνω. Αφήνουμε σε θερμοκρασία δωματίου.
Pastry Chef Zissis Goudas
Μπορούμε να περάσουμε το cake από την πάνω πλευρά με Noisetta και μετά να το καταψύξουμε. Συνεχίζουμε κανονικά τη διαδικασία με το cover.