Search

Biscotto Πραλίνα Φουντουκιού Κακάο με 35% Μπισκότα Κανέλας

Συνδυασμός Πραλίνα Φουντουκιού με Kαραμελωμένο Μπισκότο 35%  σε κρεμώδη υφή. Για τις ξεχωριστές σας συνταγές που θέλετε να αναδείξετε την γεύση του μπισκότου κανέλας διατηρώντας το άρωμα της πραλίνας φουντουκιού! Ιδανική ως έχει για κρέπες, βάφλες, pancakes και αρτοσκευάσματα.      

Κρέμα Κακάο Υγείας με 25% Κακάο

Κρέμα κατάλληλη για γέμιση για όσους χρειάζονται μια κρέμα με έντονη γεύση κακάο και σοκολάτας υγείας στα παρασκευάσματά τους. Γέμιση σε κρέπες, βάφλες και pancakes.  

Ice Πραλίνα Φουντουκιού με 15% Φουντούκια

Πραλίνα αρκετά λιπαρή κυρίως για ψυχόμενα παρασκευάσματα. Έχει την ιδιότητα να στερεοποιείται αμέσως καθώς έρχεται σε επαφή με το κρύο παγωτό και στη συνέχεια διαλύεται και ενσωματώνεται στο παγωτό. Η χρήση της είναι για γεμίσεις σε προϊόντα παγωτού και για ανάμειξη στην μάζα του παγωτού (δηλ. οι γραμμές που βλέπουμε ανάμεσα στα παγωτά), αλλά και […]

Cover Cream Κακάο με 5% Φουντούκια

Για γυαλιστερή επικάλυψη με πραλίνα φουντουκιού σε όλα τα αρτοσκευάσματα. Τέλεια υφή κατά το δάγκωμα. Μπορεί να δουλευτεί με το χέρι αλλά και στην μηχανή χωρίς να χρειάζεται “στρώσιμο”. Κατάλληλο για vegetarian. Θα πρέπει να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος.   Οδηγίες χρήσης Επικαλύψεις: Ζεσταίνουμε την κρέμα στους 35-40°C ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη […]

Cover Cream Λευκή με Γάλα

Για γυαλιστερή επικάλυψη με πραλίνα φουντουκιού σε όλα τα αρτοσκευάσματα. Τέλεια υφή κατά το δάγκωμα. Μπορεί να δουλευτεί με το χέρι αλλά και στην μηχανή χωρίς να χρειάζεται “στρώσιμο”. Κατάλληλο για vegetarian. Θα πρέπει να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος.   Οδηγίες χρήσης Επικαλύψεις: Ζεσταίνουμε την κρέμα στους 35-40°C ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη […]