ΒΑΘΜΟΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Για γυαλιστερή επικάλυψη με πραλίνα φουντουκιού σε όλα τα γλυκίσματα και αρτοσκευάσματα. Τέλεια υφή κατά το δάγκωμα. Μπορεί να «δουλευτεί» με το χέρι, αλλά και στην μηχανή, χωρίς να χρειάζεται «στρώσιμο».
Κατάλληλο για vegetarian.
Θα πρέπει να φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος.
Οδηγίες χρήσης
Επικαλύψεις: Ζεσταίνουμε την κρέμα στους 35-40°C ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη ρευστότητα για επικάλυψη. Επικαλύπτουμε, αφήνουμε το προϊόν να “στεγνώσει” και είναι έτοιμο.
Γεμίσεις: Ζεσταίνουμε την κρέμα στους 35-40°C ώστε να αποκτήσει την κατάλληλη ρευστότητα για γέμιση. Μπορούμε να γεμίσουμε ως έχει ή να κάνουμε ανάμειξη με το κατάλληλο συστατικό (κρέμα γάλακτος, γάλα, βούτυρο, σιρόπι) για την παρασκευή άλλων γεμίσεων (ganache, mousse).
ΑΝΑ 100g | |
---|---|
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ / kcal | 2395 / 572 |
ΛΙΠΑΡΑ g | 33 |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ g | 9 |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 61 |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ g | 57 |
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ g | 4.3 |
ΑΛΑΤΙ g | 0.1 |
• πολύ ρευστή | •• ρευστή | ••• σφιχτή