ΒΑΘΜΟΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Ιδανική για γεμίσεις σε γλυκίσματα, σοκολατάκια, αρτοσκευάσματα, κρέπες, γκανάζ, επικάλυψη γλυκισμάτων και χρήση στα παγωτά (ως έχει ή ελαφρώς αραιωμένη).
| ΑΝΑ 100g | |
|---|---|
| ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ / kcal | 2303 / 550 |
| ΛΙΠΑΡΑ g | 33 |
| ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ g | 12.7 |
| ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 59.3 |
| ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ g | 55 |
| ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ g | 4.7 |
| ΑΛΑΤΙ g | 0.096 |
• πολύ ρευστή | •• ρευστή | ••• σφιχτή