ΒΑΘΜΟΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Ιδανική για γεμίσεις σε γλυκίσματα, σοκολατάκια, αρτοσκευάσματα, κρέπες, γκανάζ, επικάλυψη γλυκισμάτων και χρήση στα παγωτά (ως έχει ή ελαφρώς αραιωμένη).
ΑΝΑ 100g | |
---|---|
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ / kcal | 2303 / 550 |
ΛΙΠΑΡΑ g | 33 |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ g | 12.7 |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 59.3 |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ g | 55 |
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ g | 4.7 |
ΑΛΑΤΙ g | 0.096 |
• πολύ ρευστή | •• ρευστή | ••• σφιχτή