ΒΑΘΜΟΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Ιδανική για γεμίσεις σε γλυκίσματα, σοκολατάκια, αρτοσκευάσματα, κρέπες, γκανάζ, επικάλυψη γλυκισμάτων και χρήση στα παγωτά (ως έχει ή ελαφρώς αραιωμένη).
| ΑΝΑ 100g | |
|---|---|
| ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ / kcal | 2261 / 540 |
| ΛΙΠΑΡΑ g | 30.5 |
| ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ g | 8.1 |
| ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 64 |
| ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ g | 59.5 |
| ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ g | 3.9 |
| ΑΛΑΤΙ g | 0.152 |
• πολύ ρευστή | •• ρευστή | ••• σφιχτή