ΒΑΘΜΟΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Ιδανική για γεμίσεις σε γλυκίσματα, σοκολατάκια, αρτοσκευάσματα, κρέπες, γκανάζ, επικάλυψη γλυκισμάτων και χρήση στα παγωτά (ως έχει ή ελαφρώς αραιωμένη).
ΑΝΑ 100g | |
---|---|
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ / kcal | 2261 / 540 |
ΛΙΠΑΡΑ g | 30.5 |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ g | 8.1 |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 64 |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ g | 59.5 |
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ g | 3.9 |
ΑΛΑΤΙ g | 0.152 |
• πολύ ρευστή | •• ρευστή | ••• σφιχτή