ΒΑΘΜΟΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Ιδανική ως γέμιση για κρουασάν και άλλων αρτοσκευασμάτων, μετά το ψήσιμο. Μπορεί να αναμιχθεί με γάλα, κρέμα γάλακτος, σιρόπι γλυκόζης, ξηρούς καρπούς κ.α. ώστε να δημιουργηθεί η γέμιση της αρεσκείας σας.
| ΑΝΑ 100g | |
|---|---|
| ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ / kcal | 2303 / 550 |
| ΛΙΠΑΡΑ g | 33 |
| ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ g | 9 |
| ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 61 |
| ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ g | 57 |
| ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ g | 4.3 |
| ΑΛΑΤΙ g | 0.1 |
• πολύ ρευστή | •• ρευστή | ••• σφιχτή