ΒΑΘΜΟΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Ιδανική ως γέμιση για κρουασάν και άλλων αρτοσκευασμάτων, μετά το ψήσιμο. Μπορεί να αναμιχθεί με γάλα, κρέμα γάλακτος, σιρόπι γλυκόζης, ξηρούς καρπούς κ.α. ώστε να δημιουργηθεί η γέμιση της αρεσκείας σας.
ΑΝΑ 100g | |
---|---|
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ / kcal | 2303 / 550 |
ΛΙΠΑΡΑ g | 33 |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ g | 9 |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 61 |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ g | 57 |
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ g | 4.3 |
ΑΛΑΤΙ g | 0.1 |
• πολύ ρευστή | •• ρευστή | ••• σφιχτή