ΒΑΘΜΟΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Ιδανική για γεμίσεις σε γλυκίσματα, σοκολατάκια, αρτοσκευάσματα, κρέπες, γκανάζ, επικάλυψη γλυκισμάτων και χρήση στα παγωτά (ως έχει ή ελαφρώς αραιωμένη).
ΑΝΑ 100g | |
---|---|
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ / kcal | |
ΛΙΠΑΡΑ g | 37 |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ g | 13.8 |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 58.1 |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ g | 39.8 |
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ g | 3.7 |
ΑΛΑΤΙ g | 0 |
• πολύ ρευστή | •• ρευστή | ••• σφιχτή