ΒΑΘΜΟΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Πραλίνα σε κρεμώδη υφή. Ιδανική για γεμίσεις σε γλυκίσματα, σοκολατάκια, κρέπες και στα παγωτά (ως έχει ή ελαφρώς αραιωμένη). Κατάλληλη για ψήσιμο αρκεί να μπει σε μίγμα (cake, cookies, καλτσόνε, κλπ).
ΑΝΑ 100g | |
---|---|
ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ / kcal | 2303 / 550 |
ΛΙΠΑΡΑ g | 32.4 |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ g | 13.4 |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 58.8 |
ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ g | 56.5 |
ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ g | 6 |
ΑΛΑΤΙ g | 0.34 |
• πολύ ρευστή | •• ρευστή | ••• σφιχτή