ΒΑΘΜΟΣ ΡΕΥΣΤΟΤΗΤΑΣ
Πραλίνα σε κρεμώδη υφή. Ιδανική για γεμίσεις σε γλυκίσματα, σοκολατάκια, κρέπες και στα παγωτά (ως έχει ή ελαφρώς αραιωμένη). Κατάλληλη για ψήσιμο αρκεί να μπει σε μίγμα (cake, cookies, καλτσόνε, κλπ).
| ΑΝΑ 100g | |
|---|---|
| ΕΝΕΡΓΕΙΑ kJ / kcal | 2303 / 550 |
| ΛΙΠΑΡΑ g | 32.4 |
| ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΟΡΕΣΜΕΝΑ g | 13.4 |
| ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ | 58.8 |
| ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΣΑΚΧΑΡΑ g | 56.5 |
| ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ g | 6 |
| ΑΛΑΤΙ g | 0.34 |
• πολύ ρευστή | •• ρευστή | ••• σφιχτή